Αρχική Σελίδα Εταιρία Λύσεις/Προϊόντα Υποστήριξη/Υπηρεσίες Οικονομικό Login Area Επικοινωνία Links

 

Έξυπνοι κεντραδόροι

{ κατεβάστε εδώ το pdf }

 

CE - 1
Κεντραδόρος ακριβείας NIDEK, μπλοκαρίσματος φακών ενεργητικής - παθητικής - διπλεστιακών - πολυεστιακών

 

 

 

ΕΞΥΠΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΑΔΟΡΟΣ - ICE mini

- Εύκολη και γρήγορη σταθεροποίηση φακών.
Βήμα 1ο: τοποθετείστε τον προσημειωμένο φακό επάνω στη συσκευή.
Βήμα 2ο: εισάγετε όλα τα δεδομένα με χρήση της οθόνης αφής LCD. Τα προς εισαγωγή δεδομένα είναι ο τύπος του φακού, ο τύπος του πλαισίου, ο τρόπος τροχίσματος και τα δεδομένα σχεδιασμού του φακού που περιλαμβάνουν την FPD, PD, το ύψος από το οπτικό κέντρο και το μέγεθος.
Βήμα 3ο: σταθεροποιήστε χρησιμοποιώντας το βραχίονα σταθεροποίησης. Το εύκαμπτο στήριγμα 3 σημείων που συγκρατεί το φακό από το πάνω μέρος βοηθά το χειριστή της συσκευής να επιτύχει γρήγορη και με ακρίβεια σταθεροποίηση του φακού.
- Οθόνη Αφής LCD, φιλική προς το χρήστη.
Η έγχρωμη οθόνης αφής 8.4 ιντσών (LCD) προσφέρει μεγάλη ευκρίνεια και εύκολη λειτουργία. Τόσο το ανιχνευμένο όσο και το τελικό περίγραμμα απεικονίζονται ταυτόχρονα στην οθόνη σε πραγματικό μέγεθος, που είναι πολύ χρήσιμο όταν θέλουμε να ελέγξουμε εάν το εξωτερικό περίγραμμα είναι επαρκές για το ανιχνευμένο περίγραμμα.
- Μεγάλες δυνατότητες Δικτύωσης.
Η συσκευή ICE mini μπορεί να συνδεθεί απευθείας σε μια συσκευή (κατ' ελάχιστον) διαμόρφωσης φακών. Τα δεδομένα ανίχνευσης που προκύπτουν από την ενσωματωμένη μονάδα ανίχνευσης της συσκευής LE-9000, αποθηκεύονται αυτόματα στην εσωτερική μνήμη της συσκευής ICE mini.
Μπορείτε επίσης να συνδέσετε και διάφορες άλλες συσκευές όπως η NIDEK LT-9000 (συσκευή ανίχνευσης /αντιγραφής πλαισίων) και η SE-9000 (συσκευή διαμόρφωσης φακών) σε τοπικό δίκτυο (LAN), για να επιτύχετε από μέσες έως μαζικές παραγωγές φινιρισμένων φακών. Επιπλέον είναι δυνατό να γίνουν διάφοροι συνδυασμοί συσκευών ώστε να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη.
(Όλα τα παραπάνω συστήματα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες είναι μόνο παραδείγματα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη NIDEK για περισσότερες πληροφορίες).

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μέγεθος φακού: διάμετρος 80 χιλ. ή μικρότερη.
Διαστάσεις σχεδιασμού: FPD: 30.0 - 99.5 χιλ.
PD ή ½ PD: 30.0 - 99.5 χιλ. (15.0 - 49.75 χιλ.)
Ύψος του οπτικού κέντρου: 0 - +/- 15.0 χιλ.
Μεταβολές μεγέθους: 0 - +/- 10 χιλ.
Παράμετροι που μπορούν να εισαχθούν: FPD
PD (ή ½ PD)
Ύψος του οπτικού κέντρου
Μέγεθος φακού
Υλικό φακών: πλαστικοί, πλαστικοί φακοί με υλικό υψηλής διαθλαστικότητας, πολυκαρβονικοί φακοί, ακρυλικοί φακοί, φακοί TRIVEX, γυάλινοι φακοί.
Τύπος πλαισίου: μεταλικό, πλαστικό, χωρίς στεφάνη, Nylor.
Επιλογή τρόπου επεξεργασίας των φακων.
Κωδικός αποθηκευμένου σετ δεδομένων.
Μέθοδος σταθεροποίησης: Χειροκίνητη.
Ακρίβεια σταθεροποίησης: Θέση: διάμετρος 0.5 χιλ. ή λιγότερο.
Γωνία άξονα: +/- 0.5 μοίρες ή λιγότερο.
Θύρες επικοινωνίας: 4θύρες RS-232C.
1 δικτύου
Οθόνη: 8.4 ίντσες, έγχρωμη οθόνη αφής.
Παροχή ρεύματος: AC 100 - 120 V / 230 V.
50 / 60 Hz.
Κατανάλωση ρεύματος: 35 VA.
Διαστάσεις και Βάρος: 230(Π)x367(Β)x292(Υ) / 8 Kg.
9.05(Π)x14.45(Β)x11.5(Υ) / 17.6 lbs :
Standard αξεσουάρ: Καλώδιο ρεύματος (1), ασφάλειες (2), καλώδιο σύνδεσης (1), μολύβι για οθόνη αφής (1). Προαιρετικά αξεσουάρ: αναγνώστης Barcode, μνήμη USB.

ICE-9000 Automatic Blocker Tracer

Εύκολη και ακριβής σταθεροποίηση.
Σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους σταθεροποίησης (μετακίνηση μόνο κατά τον άξονα Χ), ο βραχίονας σταθεροποίησης της συσκευής ICE-9000 μετακινείται κατά τις διευθύνσεις Χ και Υ. Επιπλέον, η κεφαλή σταθεροποίησης περιστρέφεται διευκολύνοντας και απλουστεύοντας έτσι τη σταθεροποίηση οποιουδήποτε είδους φακού. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται και ο συνολικός χρόνος επεξεργασίας. Με άλλα λόγια, για τη σταθεροποίηση του φακού, απλά εισάγεται το φακό στη συσκευή και αυτή αυτόματα προχωρά στη διαδικασία σταθεροποίησης οποιουδήποτε είδους φακού με ακρίβεια και ευκολία.

Έγχρωμη Οθόνη Αφής.
Η συσκευή ICE-9000 ενσωματώνει έγχρωμη οθόνη αφής για μέγιστη ευκολία κατά τη χρήση. Διαδικασίες όπως η εισαγωγή δεδομένων ή η αλλαγή λειτουργικών διαδικασιών ολοκληρώνονται με χρήση της έγχρωμης οθόνης αφής. Αυτή η οθόνη υψηλής ευκρίνειας μηδενίζει τις πιθανότητες ανθρωπίνων λαθών με αποτέλεσμα την επίτευξη σταθεροποίησης υψηλής ακρίβειας.

Λειτουργία ALM.
Η συσκευή NIDEK ICE-9000 ενσωματώνει τη λειτουργία ALM (Αυτόματη Μέτρηση Φακού), επιτρέποντας τη σταθεροποίηση φακού χωρίς να απαιτείται προηγουμένως μαρκάρισμα και κεντράρισμα του φακού με κάποιον μετρητή φακού. Τα σημάδια του εικονικού μετρητή φακών εμφανίζονται στην οθόνη, επιτρέποντας τη σταθεροποίησή του με ξεχωριστή ακρίβεια.
Μια ποικιλία οθονών, για την επιλογή της κατάλληλης για τη λειτουργία της ευθυγράμμισης, είναι διαθέσιμη για όλους τους τύπους φακών, συμπεριλαμβανομένων των μονής οράσεως, διπλής εστίασης και προοδευτικών φακών. Η υψηλής ανάλυσης, έγχρωμη και ευκρινής οθόνη και η δυνατότητα μεγέθυνσης 2Χ, επιτρέπουν την εύκολη και ακριβή ευθυγράμμιση.

Για μέγιστη ευκολία στη χρήση
Ενσωματωμένη μονάδα αντιγραφής.
Η συσκευή NIDEK ICE-9000 ενσωματώνει μονάδα αντιγραφής στην κυρίως μονάδα. Με τον φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό του, η ρύθμιση της θέσης του πλαισίου μπορεί να ελέγχεται διαρκώς κατά τη λειτουργία της αντιγραφής.

Γρήγορη και ακριβής 3-διάστατη λειτουργία αντιγραφής.
Η συσκευή ICE-9000 προσφέρει τη δυνατότητα ακριβούς αντιγραφής και στις 3 διαστάσεις. Αντίθετα από τις άλλες συσκευές, η μονάδα αντιγραφής έχει την ικανότητα να αντιγράφει πλαίσια με ποικιλία καμπυλών με μεγάλη ακρίβεια και ταχύτητα.

Σχέδια και σκελετοί με φακούς.
Η μονάδα αντιγραφής αυτόματα μετρά το πλαίσιο, το σχέδιο και τους ενσωματωμένους φακούς σε σκελετό, ενώ η ακίδα μέτρησης επιστρέφει στην αρχικλη της θέση μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Διπλό σύστημα αντιγραφής.
Καθώς και οι 2 άκρες των φακών αντιγράφονται με υψηλή ακρίβεια, η δυνατότητα τέλειας εφαρμογής είναι δυνατή ακόμη και όταν υπάρχουν διαφορές μεταξύ αριστερού και δεξιού φακού. Η τιμή PD του πλαισίου υπολογίζεται αυτόματα, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη χειροκίνητες μετρήσεις και εισαγωγές δεδομένων.

Κεφαλή χαμηλής πίεσης.
Η ολοκλήρωση της ακριβούς διαδικασίας της αντιγραφής επιτυγχάνεται σε χαμηλή πίεση, ελαχιστοποιώντας τόσο τις παραμορφώσεις του πλαισίου όσο και διάφορα άλλα λάθη.

Ελάχιστη απαιτούμενη διάταξη.
Η συσκευή ICE-9000 έχει 2 θύρες RS-232C καθιστώντας εφικτή την απευθείας σύνδεση 2 συσκευών ICE-9000.

Διάταξη Mini Lab.
(Σύνδεση συσκευών σε τοπικό δίκτυο)
Αυτή η διάταξη είναι ιδανική για μεσαίας ποσότητας παραγωγή φινιρισμένων φακών. Η συσκευή Nidek ICE-9000 έχει τη δυνατότητα αποθήκευσης 750 σετ δεδομένων αντιγραφής. Αυτά τα δεδομένα μπορούν να μεταδοθούν μέσω τοπικού δικτύου για την εξοικονόμιση χρόνου και την ελαχιστοποίηση των λαθών.

Δικτύωση.

Διάταξη LAB.
(Σύνδεση συσκευών σε τοπικό δίκτυο)
Αυτή η διάταξη ενδύκνειται για τη μαζική παραγωγή φινιρισμένων φακών. Μια μόνο συσκευή αντιγραφής Nidek LT-900 στο οπτικό μαγαζί, μπορεί να μεταδώσει όλα τα απαραίτητα δεδομένα για την επεξεργασία του φακού στο εργαστήριο επεξεργασίας μέσω μιας τηλεφωνικής γραμμής. Αυτή η διάταξη προσφέρει μεγάλη παραγωγικότητα και σύντομο χρόνο παράδοσης των φινιρισμένων φακών.

  1. Οι παραπάνω διατάξεις είναι μόνο παραδείγματα. Παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

ICE-9000 - Τεχνικά Χαρακτηριστικά
- Σταθεροποιητής
Μέγεθος φακού: διάμετρος 80 χιλ. ή λιγότερο.
Επιλογές σχεδιασμού: φακός μονής οράσεως, διπλοεστιακοί φακοί, προοδευτικοί φακοί, χειροκίνητη εισαγωγή δεδομένων.
- Εισαγωγή παραμέτρων: FPD / DBL
PD / ½ PD
Ύψος του οπτικού κέντρου
AXIS
EP: ύψος του κέντρου του ματιού για τη μακρινή όραση (για προοδευτικούς φακούς)
Μέγεθος φακού
Υλικό φακού (φακοί πλαστικοί, πλαστικοί με δομή υψηλής πόλωσης, γυάλινοι, πολυκαρβονικοί, ακρυλικοί)
Τύπος πλαισίου (μεταλλικοί, πλαστικοί, Nylor, 2 σημείων)
Επιλογές τροχίσματος (γυάλισμα, κύρτωση)
Επιλογές CYL (+/-, +, -)
Κωδικός εργασίας

- Μέθοδος σταθεροποίησης: Μηχανική
Ασκούμενη πίεση: 2,5 - 3 kgf.
- Μονάδα αντιγραφής
Μέθοδος αντιγραφής: 3-διάστατη αυτόματη αντιγραφή.
Μέγεθος που μπορεί να αντιγραφεί: σκελετός ακτίνας 9-46 χιλ. (από το κέντρο μέτρησης)
Κάθετα μέχρι 30 χιλ. το μέγιστο από το κέντρο
Σχέδιο ακτίνας 12 - 46 χιλ. (από το κέντρο μέτρησης)
Κάθετα μέχρι 10 χιλ. το ελάχιστο από το κέντρο
- Σημεία μέτρησης: 32.000
- Σταθεροποίηση σκελετού: Αυτόματη
- Διαστάσεις / βάρος: 312x478x328 χιλ. / 19 kg.
12.3x18.8x12.9 inch. / 41.9 lbs.
- Standard αξεσουάρ: 2 ασφάλειες, 2 λαμπτήρες (5V / 5W), παροχή αέρα με πίεση, standard σκελετός, standard σχέδιο, παρελκόμενο αντικατάστασης λαμπτήρος, καλώδιο παροχής ρεύματος.

ICE - 9000 ΝΤ

Αυτόματος κεντραδόρος - φακόμετρο NIDEK, χωρίς TRACER, διορθωτής AXIS και κέντρων PD, αυτόματη ευθυγράμμιση πολυεστιακών και διπλεστιακών, και δυνατότητα αλλαγής σχήματος φόρμας στα NYLOR και στα GRIFF.

 

< επιστροφή