Αρχική Σελίδα Εταιρία Λύσεις/Προϊόντα Υποστήριξη/Υπηρεσίες Οικονομικό Login Area Επικοινωνία Links

 

Οργάνωση τμήματος Φακών Επαφης » Φορόπτερα

(ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ PDF ΑΡΧΕΙΟ)

ΣΥΣΚΕΥΗ RT-5100

RT-5100- Φιλική προς τον Ασθενή.

  • Έξυπνη και εργονομική σχεδίαση για μεγαλύτερη άνεση του ασθενή.
  • Ευρύ οπτικό πεδίο (40 μοίρες)
  • Ανεξάρτητη ρύθμιση της PD για αριστερά /δεξιά, για μεγαλύτερη ακρίβεια. Η αριστερή και η δεξιά PD μπορούν αντίστοιχα να ρυθμιστούν ξεχωριστά για μεγαλύτερη ακρίβεια και αξιοπιστία στις μετρήσεις.
  • Ομαλή και αθόρυβη επιλογή του φακού για ταχύτερη εξέταση του ασθενούς. Η ταχύτητα εναλλαγής του φακού είναι κατά 50% μεγαλύτερη σε σύγκριση με τη συμβατική μας συσκευή, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο.
  • Ενσωματωμένος καθαρός και ασφαλής φωτισμός (λευκό LED). Αποτελεί παγκόσμια αποκλειστικότητα. Διαυγής, χωρίς έκλυση θερμότητας και επαρκούς ισχύος ενσωματωμένος λευκός φωτισμός για τον πίνακα ελέγχου της κοντινής οράσεως, που παρέχει ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον κατά την εξέταση.

- Εύκολη συντήρηση και αναβάθμιση.Detachable forehead rest and face shield

  • Εύκολος καθαρισμός: αποσπώμενο μετωπιαίο στήριγμα, ασπίδα προσώπου και προστατευτικά γυαλιά με ειδική επίστρωση κατά της σκόνης. Τα διάφορα τμήματα καθαρίζονται εύκολα που έχει ως αποτέλεσμα και την εύκολη συντήρησή τους.
  • Γρήγορες και εύκολες μελλοντικές αναβαθμίσεις με τη χρήση καρτών CompactFlash.
  • Το ComactFlash αποτελεί εμπορικό σήμα της SanDisk Corporation.

- Φιλική προς το χρήστη.

Question Guide Display
Question Guide Display
(Click to enlarge)

Reversible LCD
Tiltable / Reversible LCD

  • Μοναδική λειτουργία υποστήριξης του χρήστη 'ASSIST' για ευκολότερη χρήση.
  • Αισθητήρας θέσεως του μετώπου (μπλε LED) για αξιόπιστες μετρήσεις.
  • Προηγμένο αριθμητικό κέντρο ελέγχου με ενσωματωμένο διακόπτη S/C/A. Το σύστημα αυτό απλουστεύει το χειρισμό της συσκευής. Ο ενσωματωμένος διακόπτης S/C/A που βρίσκεται στο κέντρο, επιτρέπει στο χρήστη την ταχεία αλλαγή των παραμέτρων όπως Sphere, Cylinder, Axis με το ένα χέρι, προσφέροντας ταυτόχρονα γρήγορη και αξιόπιστη εξέταση.
  • Μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής TFT LCD.
  • Λειτουργία «Final Fit» για τη δημιουργία της καλύτερης συνταγογράφησης για τον κάθε ασθενή.
  • Η πρώτη, παγκοσμίως, οθόνη με δυνατότητα πλήρους αναστροφής.
  • Υψηλής ταχύτητας εκτυπωτής.
    - Σύστημα κάρτας EyeCare Card. Το κέντρο χειρισμού της συσκευής RT-5100 ενσωματώνει μία ειδική υποδοχή για κάρτα EyeCare Card, η οποία δίνει τη δυνατότητα της γρήγορης, εύκολης και ασύρματης μεταφοράς δεδομένων από και προς άλλες συσκευές.

- Εργονομική σχεδίαση και ευρύ οπτικό πεδίο.
Η εργονομική σχεδίαση της συσκευής δεν επιτρέπει την κάλυψη ολόκληρου του προσώπου του ασθενούς, συμβάλλοντας έτσι στην άνεση του κατά την εξέταση. Το ευρύ οπτικό πεδίο των 40 μοιρών, παρέχει ένα φυσικό οπτικό περιβάλλον για τον ασθενή, επιτρέποντας πιο ρεαλιστικές και ακριβείς μετρήσεις.

- Λειτουργία 'ASSIST' (καθοδήγηση του χειριστή με τη βοήθεια ερωτήσεων).
Αυτή η πρωτοποριακή λειτουργία προσφέρει, με τη βοήθεια ερωτήσεων, την απαραίτητη καθοδήγηση στο χειριστή της συσκευής, σχετικά με τις λειτουργικές διαδικασίες της συσκευής. Με αυτή τη συσκευή, ο καθένας μπορεί να εκτελέσει οπτομετρικές εξετάσεις. Επιπλέον, ένας εκτεταμένος οδηγός βοήθειας συμβάλει στην καλύτερη δυνατή χρήση της συσκευής. Ο οδηγός χρήσης με τη βοήθεια ερωτήσεων μπορεί να επαναπρογραμματιστεί, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης διαφορετικών χρωμάτων για βέλτιστη αναγνωσιμότητα.

- Έξυπνος αισθητήρας θέσεως του μετώπου (μπλε LED), για αξιόπιστες μετρήσεις.
Η συσκευή ενσωματώνει έναν αισθητήρα θέσεως του μετώπου. Το εύκολα αναγνωρίσιμο μπλέ φως πάνω στο κυρίως σώμα, σβήνει όταν το μέτωπο του ασθενούς βρίσκεται στην κατάλληλη θέση για την έναρξη της μέτρησης, επιτρέποντας έτσι στους χειριστές τη χρήση της συσκευής με τις καλύτερες συνθήκες.

- Έγχρωμη οθόνη αφής LCD, 8.4 ιντσών.
Η βελτιωμένη έγχρωμη οθόνη αφής LCD μπορεί να απεικονίζει μεγάλο όγκο πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων πινάκων ελέγχου κοντινής οράσεως και μηνυμάτων σχετικών με τη λειτουργία και τα διαθέσιμα προγράμματα της συσκευής. Με τη βοήθεια του οδηγού λειτουργίας, ο καθένας μπορεί με ακρίβεια και ταχύτητα να επιλέξει τον κατάλληλο πίνακα μέσω της οθόνης αφής. Η συσκευή παρέχει τη δυνατότητα προγραμματισμού ενός μεγάλου αριθμού παραμέτρων οπτομετρείας, καθώς και την απεικόνιση της λίστας των περιεχομένων για εύκολο προγραμματισμό.

- Μετακινούμενη οθόνη με δυνατότητα αναστροφής.
Η μετακινούμενη οθόνη συμβάλλει στον εύκολο χειρισμό της συσκευής τόσο από όρθια θέση όσο και από καθιστή. Επίσης, ο χειριστής μπορεί να στρέψει την οθόνη προς τη μεριά του ασθενούς και να την χρησιμοποιήσει ως πίνακα ελέγχου κοντινής οράσεως. Όταν γίνεται αναστροφή της οθόνης, τα δεδομένα που απεικονίζονται αναστρέφονται και αυτά αυτόματα.

- Αυτόματο σύστημα οπτομετρείας.
Η υψηλής τεχνολογίας και περιορισμένων διαστάσεων συσκευή EPIC-5100 ενσωματώνει διάφορες συσκευές, αποτελώντας ένα ιδανικό σύστημα οπτομετρείας, το οποίο μάλιστα καταλαμβάνει και λίγο χώρο. Υπάρχουν διαθέσιμοι διάφοροι συνδυασμοί συσκευών για την κατασκευή συστημάτων που να ικανοποιούν τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Η κάθετη κίνηση της μηχανοκίνητης κεντρικής τράπεζας είναι απολύτως ελεγχόμενη, για μεγαλύτερη ασφάλεια του ασθενούς.

(Όλο το παραπάνω σύστημα που απεικονίζεται στη φωτογραφία είναι παράδειγμα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη NIDEK για περισσότερες πληροφορίες).

RT-5100S
Η συσκευή RT-5100 είναι διαθέσιμη και με ειδικό stand με μικρές διαστάσεις. Επίσης υπ΄ρχει και αντίστοιχη ειδική θέση για τη μονάδα ελέγχου, που ενσωματώνει και εκτυπωτή.

Refractor RT-600

(ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ PDF ΑΡΧΕΙΟ)

Ακρίβεια ...
Χαρακτηρίστηκα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών

Χαρακτηρίστηκα

  • Ακριβής μέτρηση σφαιρικών και κυλινδρικών στοιχείων.
  • SPH range: +16.75 to -19.00D
  • CYL range: 0 to -6.00D
  • Increments: 0.25D
  • Cross Cylinder Configuration
  • Επικουρικοί φακοί
  • Σύστημα σύγκλησης

< επιστροφή